Rólunk

A KNK teljeskörű kiszolgálást nyújt az ügyfelei számára, a Kommunikáció, Növekedés és Kreativitás iránti teljes szakmai elköteleződéssel. Az alapítás óta eltelt 10 évben hosszú utat jártunk be. 2023-ban a forgalmi adatok alapján a PR-szektor szűk hazai elitjébe, a TOP 10 közé kerültünk, a szakmai elismeréseket illetően az aktuális ügynökségi APEX-listán Event kategóriában második helyet értünk el.

Tevékenységeink hat területet fednek le, a PR és a rendezvényszervezés mellett digitális, közösségi médiás, kreatív tervezési, médiafoglalási és kampánymenedzsment-szolgáltatásokkal, közép-európai kapcsolatokkal felvértezve várjuk a kihívásokat.

A KNK fejlődésére jellemző a tudatosan tervezett, tégláról téglára építkezés: figyeljük a trendeket, fejlődésünk kulcsa, hogy nagyon gyorsan tudunk reagálni és alkalmazkodni a piac, az ügyfelek hirtelen jött kéréseihez, igényeihez.

Hiszünk az együttműködésben, ezért lehetőség szerint projektjeink a KNK teljes csapatának kreativitására építenek. Igyekszünk integráltan, több eszközt, csatornát egymás mellett használva, újszerű módon megközelíteni a kommunikációs kihívásokat.

Hisszük, hogy az ügynökség és az ügyfelek közötti feltétlen bizalom az alapja a közös sikernek. Ez a biztonság, bizalom az, ami a kiindulópontja kell legyen egy vállalat és kommunikációs ügynöksége közötti kapcsolatnak.