skip to Main Content

2013-ban azért alakult a KNK PR&Média, mert tudtuk, hogy lehet olyan PR-anyagokat írni, amelyek értékesek a médiumok szerkesztői számára; és hittük, hogy lehet olyan rendezvényeket létrehozni, amelyek vonzók azoknak is, akikkel az ügyfeleink találkozni szeretnének. 

Ma már a PR és a rendezvényszervezés mellett digitális, közösségi médiás és kreatív szolgáltatásokkal, közel 20vel, és több mint 200 millió forintos éves nettó árbevétellel, nemzetközi szinten várjuk a kihívásokat.  

Meggyőződésünk, hogy szakmailag kiváló csapattal, lelkesedéssel és töretlen maximalizmussal kell kiszolgálni az ügyfeleinket, amelynek alapja, hogy minél jobban ismerjük őket. 

Az alapelveink eközben nem változtak: 

Hiszünk a tudatos kommunikáció erejében
Harcolunk a szakmailag legjobb megoldásokért
Csak a tökéletes megvalósítást tudjuk elfogadni
Kritikusabbak vagyunk magunkkal, mint másokkal
Igyekszünk jobban ismerni az ügyfeleinket, mint ők saját magukat
Hisszük, hogy kollégáink szakértelme a fejlődés motorja

Divíziók:

Hírnévre vágysz?...

A hírnév tudatos kialakítása és ápolása olyan feladat, ami a mai gyorsan változó világban 24/7 üzemmódban működő, jól szervezett és tudatos kommunikációt igényel – ráadásul nem kevés kreativitással. Mielőtt bármilyen munkát elvállalunk, fontos, hogy megértsük  vállalatod céljait, megismerjük céged filozófiáját! Ezt követően meghatározzuk a leghatékonyabb kommunikációs stratégiát, és kijelöljük a megvalósításhoz vezető utat. Kapcsolatrendszerünk nemcsak a szerkesztőségekkel való hatékony együttműködésre támaszkodik, hanem erőteljes kiadói és intézményi kapcsolatokkal is rendelkezünk, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.  

Közönséget építünk...

A márkaépítés és a fogyasztókkal való kommunikáció egyik leghatékonyabb csatornája a közösségi média. Hiszünk abban, hogy egy márka számára a legfőbb érték a közönsége, amelynek reakciói, visszajelzései építik a brandet. A közösségi médiában ezért számunkra mindig az aktív közösség kialakítása és fenntartása a fő feladat. Olyan üzeneteket akarunk átadni, amelyek vannak annyira hasznosak, edukatívak vagy épp szórakoztatóak, hogy a fogyasztók maguk is terjesszék őket. Így építünk a social média eszközeivel a márkák számára elkötelezett közösséget és közönséget – nemcsak hazánkban, de nemzetközi színtéren is. 

Egerek és emberek...

Minden, amit mobilon, tableten vagy desktopon nézünk, kattintunk, görgetünk, kijelölünk, kosárba teszünk… nem több egy digitális jelnél. De jól tudjuk, hogy minden bit, minden kurzor és minden egér mögött ott áll egy ember. Hiszünk abban, hogy a legjobb user experience csak emberközpontú stratégiai gondolkodással érhető el. Ehhez a meggyőző tartalom és a felhasználóbarát technikai kivitelezés tökéletes harmóniája is szükséges. Számunkra ez az iránytű a digitális marketing nagy térképén: a tervezéstől, a kivitelezésen és üzemeltetésen át a tartalomgyártásig és az analitikák elkészítéséig. 

Lenyűgözhetünk...?

A személyes kapcsolatoknál nincsenek erősebb kötelékek ezen a világon. Ezért hiszünk rendíthetetlenül a networking-rendezvények, a közönségcsalogató események és a személyes találkozások erejében! Legyen szó bármilyen típusú rendezvényről, mi  azon dolgozunk, hogy az adott esemény mind az ügyfél, mind a résztvevők számára maradandó és inspiratív élmény legyen. Bízd szakértő csapatunkra a potenciális ügyfelek felkutatását is magában foglaló teljes körű előkészítést és lebonyolítást! Ha ONLINE konferenciára vagy webináriumra gondolsz, mi arra is szállítjuk neked a megoldást!

A XXI. század alkimistái...

Kreatív csapatunk otthonosan mozog a klasszikus offline márkaépítés és reklámtervezés világában csakúgy, mint az online és a közösségi média lehetőségeire szabott kampányok, valamint a tartalommarketing alapú kommunikációs tölcsérek megalkotásában is. Ügyfeleink a stratégia felépítésétől kezdve a különböző koncepciók komplex kidolgozásán át a pontos és kompromisszumoktól mentes produkcióig számíthatnak „csőre töltött” képzelőerőnkre. Marketinges kreatívokként modernkori alkimistáknak valljuk magunkat: ötleteink révén különféle szervetlen anyagokat, elemeket és fogalmakat töltünk meg élettel, jelentéssel, innovációval és értékkel. 

Előbb célozz...

Médiatervezőként tartozunk egy vallomással: igen, mi (is) tehetünk arról, hogy az internetes portálokon folyton bannerek tűnnek fel a tekinteted előtt, hogy a közösségi médiában direkt neked célzott üzenetekkel találkozol nap mint nap, hogy a városban mozogva is állandóan márkákkal és cégekkel folytatsz intenzív társalgásokat, és hogy a különféle brandingelt tartalmak révén egyetlen percre sem fogsz az unalom mocsarába süllyedni. Médiatervezőként a legfontosabb dolgunk arról gondoskodni, hogy ügyfeleink üzenetei garantáltan és hatékonyan elérjenek a célcsoportjaikhoz, és hogy elősegítsük a kampányok céljainak megvalósulását. 

Back To Top