skip to Main Content
Színre Lép Sportos Pista, Erős Pista Unokaöccse

Színre lép Sportos Pista, Erős Pista unokaöccse

A közvélemény-kutatásokban ugyan nem szerepel Erős Pista, de alighanem verné ismertségben és kedveltségben a legnépszerűbb politikusokat is. Ügynökségünk javaslatára az Univer létrehozta a hungarikumnak számító ételízesítőjét megszemélyesítő figurája mellé Sportos Pistát is, aki le sem tagadhatná a rokonságot Erős Pistával, hiszen úgy néz ki, mintha fiatalkori mása lenne. Sportos Pista egy új korosztályt képvisel, büszke családi hagyományaira, de már más életmódot folytat, mint a nagybátyja. Városban él, szeret minőségi ételeket fogyasztani, egészségesen élni, és elengedhetetlennek tartja a rendszeres testmozgást is.

Az Univer 2019-ben indított kampányában arra ösztönzi fogyasztóit, hogy szívvel-lélekkel készítsék ételeiket, legyenek lelkesek, kísérletezők és kreatívok a sütésben-főzésben. A kampány „Játssz az étellel!” jelmondata e jóízűen kreatív alkotásra buzdít. Sportos Pista karakterének létrehozásával arra ösztönöz az Univer, hogyha már kreatív módon „játszottál az étellel”, akkor meg ne állj, hanem „Játssz tovább!”, azaz rendszeresen sportolj, mozogj az általad választott sportágakban. Így kapcsolódik össze a helyes életmód két kiemelkedően fontos eleme: a helyes táplálkozás és a mozgásban gazdag életvitel. Ennek népszerűsítője az Univer által támogatott sporteseményeken személyesen is megjelenő Sportos Pista.

Sportos Pista figurájának megteremtése, az ehhez illeszkedő kreatív megalkotása, és a valóságban is megjelenő Sportos Pista kiválasztása igazi „szeretemfeladat” volt a KNK PR & Média számára, nagy örömmel voltunk az Univer segítségére.

Sportos Pista nem egy terméknév, hanem életérzés, ennek megélésére buzdít az Univer. Sportos Pista az Iron-Univer sajtókupán mutatkozott be az újságíróknak, a legutóbbi Univer24-en pedig a nagyközönség előtt is.

Back To Top